Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor

de Valclaudia in Pui, 6 Mai 2015 | 6126 vizualizari

 

Dukan, faza de atac sau croaziera (zilele PP) sau in combinatie cu legume, in zilele PL

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui superioare
  • cca 5 linguri de sare mare
  • piper dupa gust
  • ierburi de Provence
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor:

Spalam pulpele si le indepartam pielea.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-o tava de yena punem sarea, o nivelam, asezam bucatile de carne si condimentam cu piper si ierburi de Provence.

Dam tava la cuptor pentru 20 minute la 200 grade, intoarcem bucatile de carne, reducem temperatura la 175 grade si mai tinem carnea la cuptor pana se rumeneste frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui superioare pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de soia si ierburi de Provence